Droomt u wel eens van een picture perfect feest? Het ultieme verwenmoment, perfect op maat van u en uw gasten? In Boxy’s made-to-measure concept worden wij uw professionele feestarchitect.

Wij nemen al uw zorgen weg en ontwerpen een origineel feest waar u nog lang fier op zal zijn. Aan huis, in een feesttent, op een unieke locatie. Uw persoonlijke voorkeuren worden met oog voor detail verwerkt in de uitvoering.

Van premium catering op locatie, zaalpersoneel, materiaalhuur- en opbouw tot muzikale sfeer en decoratie. Echt alles kan. Wij waken erover dat alle partijen het mooiste samenspel afleveren. Ook op de avond zelf leiden wij en ons personeel het feest in goede banen. Topkwaliteit, culinair en organisatorisch. 100% made-to-measure.

Hoe gaan we voor u te werk?

Tijdens een verkennend telefoongesprek bespreken we mogelijke data, locatie, het aantal gasten, en specifieke wensen. Nadien ontmoeten we elkaar tijdens een bezoek ter plaatse, waar we alle details rustig kunnen bespreken. Op basis daarvan stellen wij een offerte op maat op.

Na goedkeuring of bijsturing gaan wij voor u aan de slag. Want uiteraard gunnen we onze gastheren en gastvrouwen graag vooraf een proevertje. Is alles naar wens? Dan bereiden we ons voor op uw grote dag. De mise en place gebeurt door onszelf in ons atelier in Deurle, de afwerking ter plaatse. Ons team verzorgt de tafelservice, precies zoals u het wenst.

Ontdek ook onze Signature Dishes

Droomt u van een uniek feest?

Wij contacteren u graag voor een verkennend gesprek.

Nieuw! Het Boxy kookboek

Zelf uitpakken met feel good food?
Ontdek ons inspirerende kookboek, als lekkere leidraad of geschenk.
Een selectie van fijnproeversgerechten voor uw feestje of event.

Koop het nu

Graag een voorproefje? Bekijk het eerste hoofdstuk gratis online.